Werken bij

Vuur

Stroomt er horecabloed door jouw aderen? Word je blij van écht eten? Weet je jouw liefde voor mooie producten te vertalen naar originele gerechten?

Drie keer ja?
Dan ben jij misschien wel de sous chef of zelfstandig werkend kok die restaurant Vuur zoekt. Bovenstaande zaken vinden wij héél belangrijk, maar er is meer. Onze nieuwe collega is namelijk ook creatief, gepassioneerd én heeft ruime ervaring in gerenomeerde restaraurants.

Wat ga je doen?
Samen met de chef-kok en vorm je het kloppend hart van Vuur. Je denkt mee over een verrassende kaart, maar draagt ook je steentje bij op het gebied van vernieuwing in ons restaurant.

Wat bieden wij?
Een dynamische functie binnen een enthousiast team. Dit in combinatie met een aantrekkelijk salaris, een vierdaagse werkweek en doorgroeimogelijkheden. Klinkt goed toch?

Over Vuur
Restaurant Vuur is inmiddels niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen. In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al negen jaar van culinaire verrassingen.

Is een van deze banen echt iets voor jou? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in, met daarbij je CV en een korte motivatie!

Kijk voor overige vactures op www.werkenbijvuur.nl!

Sollicitatie formulier

Sollicitatie formulier
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB
Created By Studio mxd