kom genieten

in ons restaurant

Restaurant Vuur is niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen. In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al tien jaar van culinaire verrassingen. Wilt u bijkomen van een stevige boswandeling, heeft u een zakelijke afspraak of is het tijd voor een feestje? Bij Restaurant Vuur kunt u terecht voor lunch, borrel, diner of een van onze groepsarrangementen.

De enthousiaste koks van Restaurant Vuur laten zich inspireren door de mooiste ingrediënten uit de diverse windstreken. Daarbij maken ze uitsluitend gebruik van dagverse producten.

Kom tot rust bij de open haard in onze intieme lounge. Natuurlijk onder het genot van een lekker glas wijn of champagne en een van onze smakelijke appetizers. De gang naar ons sfeervolle restaurant is vervolgens snel gemaakt.

De keuken is iedere dag open van 12.00 uur tot 15.30 uur en van 17.30 tot 22.00 uur.

Actualiteiten en specials

Twee zeetongen

In de maanden september en oktober serveren we naast de kaart; zeetongen!

Wildavonden

Ook dit jaar gaat restaurant Vuur weer op zoek naar avontuur! Dankzij het succes van de afgelopen jaren organiseren we ook dit jaar weer de befaamde wildavonden. En wel op vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober.

Vuurcheque

Vuurcheque

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw naam en e-mailadres in.

Created By Studio mxd