kom genieten

in ons restaurant

De bosrijke omgeving, het natuurschoon en de rijke historie van Buurtschap Hooge Vuursche, maken Restaurant Vuur ideaal voor zowel privé als zakelijke recreatie, gratis WiFi is aanwezig. 

Onze keuken is volop in beweging. De koks van Restaurant Vuur laten zich inspireren door de beste ingrediënten uit diverse windstreken. Kruip lekker bij de openhaard in de lounge van Restaurant Vuur waar u onder het genot van onze vele appetizers met een lekker glas wijn of Champagne kun genieten, na een winterse boswandeling of gewoon voor de gezelligheid. Om daarna gezellig aan te schuiven in ons restaurant, waar u de culinaire hoogstandjes van ons enthousiaste keukenteam kan proeven. De keuken van Restaurant Vuur werkt uitsluitend met de mooiste dagverse producten. 

De keuken is iedere dag open van: 12.00 uur – 15.30 uur en van 17.30 – 22.00 uur.

Actualiteiten en specials

Zeetongen

Vanaf 1 september staan de zeetongen weer op onze kaart! Met een speciale actie: 2 Zeetongen van 300gr per stuk met remouladesaus, dikke frieten en salade voor 32.50 per persoon.  

Wildavonden bij Vuur

Restaurant Vuur gaat weer op zoek naar avontuur! Door het succes van de afgelopen jaren organiseren we ook dit jaar weer de befaamde wildavonden, op zaterdag 21 oktober (VOL) en zondag 22 oktober. Op zaterdag is de ontvangst om 17:30 uur op zondag om 16:30 uur.

Vuurcheque

Vuurcheque

Ontvang gratis onze nieuwsbrief, vul hieronder uw naam en e-mailadres in.

Created By Studio mxd