Proef de ongezouten waarheid

Ben jij een fijnproever en houd je van pure smaken? Op 6, 7 en 8 maart is de eerste landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse.

Samen met u dragen wij bij aan gezonde nieren én een goed doel! Geniet van een drie (35,-) of vier (45,-) gangen menu met heerlijke zoutvervangers.

Een deel van de opbrengst gaat naar de Nierstichting!

Menu

Romige witlof-mais soep | coquille
zoutvervangers: basis kippenbouillon en gefrituurde salie

Huisgerookte makreelfilet | cous- cous groentensalade | zeevenkel | vadouvan schuim
zoutvervangers: de rooktechniek, couscous gegaard in paddenstoelen bouillon, zilte zee venkel

Runderbavette | bataatcrème |  ratatouille pie |  tuinkruiden Hollandaise |  pittige waterkers
zoutvervangers: natuurlijke suikers van bataat, tuinkruiden, pittige waterkers

Limoen cheesecake | vanille hangop | sinaasappelgel | witte chocolade ijs
zoutvervangers: zoutloze taartbodem, natuurlijke zuren

3 gangen soep | vis of vlees | nagerecht 35,-
4 gangen soep | vis | vlees | nagerecht 45,-

Reserveren
Created By Studio mxd