Pasen

Tijdens de Paasdagen op zondag 12 en maandag 13 april
serveren wij een speciaal Paasmenu voor lunch en diner.

Voorgerecht
Croque Madame met taleggio kaas, kwarteltje en pata negra crumble
Marbré kalf en eendenlever met crème van cornichons
Tataki zalm met komkommer gelei en gemarineerde mini asperge
La Trappe bitterbal

Soep
Aspergesoep met espuma van groene kruiden

Tussengerecht
Gebakken rogvleugel met Thaise curry jackfruit, peultjes en Tom Ka Kai beurre blanc

Hoofdgerecht
Lamsbiefstuk, kotelet met barbecue asperge, fondant aardappel en calvados-appel jus

Dessert
Wortel carrot cake met advocaat-witte chocolade ganache, bergamot curd, marshmallow wortel en chocolade krokant

Twee gangen | voorgerecht en hoofdgerecht 33.50 p.p.
Drie gangen | voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 39.50 p.p.
Vier gangen | voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert 43.50 p.p.
Vijf gangen | voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert 49.50

Reserveren is gewenst en kan via de reserveerbutton rechtsonder op onze site.

Created By Studio mxd