Keuzemenu oktober en november 2020

Voorgerecht

Proeverij van de chef:
– Gerookte zalm spiesje
– Wildterrine met pompoen salade en uien konfijt
– Boerenkoolsoepje met groente croutonnetjes
– Bitterbal van oesterzwam met pastinaak mayonaise

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk met krokante hertenwang en cèpes jus

of

Vangst van de dag met bijpassende garnituur en saus

of

Spinazie-ricotta quiche met spinazie salade en rode bieten beurre blanc

(incl. eenmaal frites en salade geserveerd)

Dessert

Pastel de nata met espresso crème brûlée, bolletje ijs en dulce de leche

of

Vier kazen met druiven, kaasbrood en appelstroop

44.50 p.p

Eventueel uit te breiden met:

Amuse & glaasje bubbels bij ontvangst 9.50 p.p.
Brood met tapenade, pittige aioli en zeezout boter 4.50 per portie
Huisgemaakte frites 3.50 per portie
Salade 3.50 per portie
Groenten frites 3.75 per portie

Created By Studio mxd