Keuzemenu juli 2020

Voorgerecht

Carpaccio Rundercarpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes

of

Salade halve kreeft met mesclun, zoetzure komkommer, cherry tomaatjes, watermeloen, citroenpartje en limoen mayonaise

of

Gegrilde watermeloen met krokante avocado, feta en harissa

Hoofdgerechten

Black Angus biefstuk met krokante kalfswang, bijpassend garnituur en lavas jus

of

Hele gegratineerde kreeft

of

Hartige wafel met mozzarella, gepofte tomaat en gremolata

(incl. eenmaal frites en salade)

Dessert

Crème brûlée

of

Romanoff met saus en vanille ijs

of

Vier kazen met druiven, kaasbrood en appelstroop

 42.50 p.p.

Eventueel uit te breiden met:

Amuse & glaasje bubbels bij ontvangst 9.50 p.p.
Brood met tapenade, pittige aioli en zeezout boter 4.50 per portie
Huisgemaakte frites 3.50 per portie
Salade 3.50 per portie
Groenten frites 3.75 per portie

Created By Studio mxd