Keuzemenu augustus en september 2020

Voorgerecht

Rundercarpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes

of

Gegrilde watermeloen met krokante avocado, feta en harissa

of

Oosterse salade met tonijn teriyaki, ponzu zalm en krokante nori

Hoofdgerechten

Black angus biefstuk met krokante kalfswang, bijpassend garnituur en lavas jus

of

Vangst van de dag met bijpassende garnituur en saus

of

Hartige wafel met geitenkaas, gepofte tomaat en gremolata

(incl. eenmaal frites en salade geserveerd)

Dessert

Crème brûlée met matcha ijs

of

Mislukte appeltaart

of

Vier kazen met druiven, kaasbrood en appelstroop

42.50 p.p

Eventueel uit te breiden met:

Amuse & glaasje bubbels bij ontvangst 9.50 p.p.
Brood met tapenade, pittige aioli en zeezout boter 4.50 per portie
Huisgemaakte frites 3.50 per portie
Salade 3.50 per portie
Groenten frites 3.75 per portie

Created By Studio mxd