Kerstdiner

Op 25  en 26 december
serveren wij tijdens de avond een zes gangen kerstdiner.

Koude amuse

Panna cotta van knolselderij met gel van rode biet en crème van popcorn

Warme amuse

Boerenkoolsoepje met wild chipolataworstje

Voorgerecht

Cannelloni van gerookte runder rib-eye, kalfstartaar en piccalilly espuma
Pangsit van eend en miso mayonaise
Chaudfroid van huisgerookte zalm en mousse van makreel met Hollandse garnalen
Tompouce van pompoen en geitenkaas met mango-sinaasappel compote

Eerste tussengerecht

Gebakken heilbotfilet met yuzu risotto, edamame boontjes, dashi beurre blanc en sepia kroepoek

Tweede tussengerecht

Rouleau van fazant en wildzwijn met tortellini gevuld met bospaddenstoelen,
frisse courgette spaghetti en morieljesaus

Hoofdgerecht

Tournedos met quiche van vergeten groenten, aardappelmousseline,
paddenstoelen 
en saus van gefermenteerde knoflook

Kaas

Vijgenbrood met tomaten compote, Cabrales en Pedro Ximenez stroop

Dessert

Gezouten karamel chocolade ganache met witte chocolade brownie
Cheese cake lemon curd met schuim van bosvruchten
Groene thee ijs met koude Champagne sabayon
Lychee-mango bavaroistaartje

Prijs per persoon 75,-
Eerste en tweede kerstdag ontvangen wij u graag
tussen 18.30 – 19.00. Alleen mogelijk op reservering.

Reserveer hier voor het kerstdiner! 
Geef bij de opmerkingen aub aan dat u voor het kerstdiner komt.

Created By Studio mxd