Eerste medewerker bediening

Zijn de functie-eisen voor bedieningsmedewerker geen probleem voor jou en wil je zelfs wel iets meer? Reageer dan op onze vacature voor eerste medewerker bediening.

Wat doe je als eerste medewerker bediening?

  • Het team aansturen én de goede sfeer binnen het team bewaken
  • De manager ondersteunen
  • Meedenken over processen op de werkvloer
  • Communiceren met de keuken
  • Bestellingen plaatsten bij leveranciers
  • Zorgen dat onze gasten tevreden zijn én blijven
  • Kassa-afdracht

Wat vragen wij?

  • We vinden het fijn als je minimaal 28 uur per week beschikbaar bent. Dag- en avonddiensten proberen we zo goed mogelijk te verdelen. Minimaal twee dagen in het weekend werken is gewenst.
  • Je hebt een passie voor werken in de horeca: je weet precies hoe je gasten een een mooie avond kunt bezorgen. Ruime horeca-ervaring -en liever nog een horecaopleiding- is zeer gewenst.
  • Je hebt gevoel voor humor en je bent een echte teamplayer.
  • Je hebt wijnkennis en kunt onze gasten daarover vertellen
Solliciteren
Created By Studio mxd